dvbbs
收藏本页
联系我们
论坛帮助
dvbbs

>> 关于阴茎增大锻炼产品,有什么问题,请来这里。

盼你乐阴茎增大论坛--全球华人阴茎增大、阴道缩小基地盼你乐性保健专区一般用户讨论区 → Plz help Me..

您是本帖的第 1310 个阅读者
树形 打印
标题:
Plz help Me..
scw
帅哥哟,离线,有人找我吗?
门派:无门无派
楼主

发贴心情
Plz help Me..

If i want to order it in HK...how can i pay the money to you

and how much i need to pay.....

thx u~

点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.250.12.133
musswit

发贴心情

I suggest you pay 400 RMB. into our China-bank account.

户名:Rongde Li (李荣德) 账号:4444915-0188-032361-1 收款银行:Yangzhou Branch, Bank of China(中国银行扬州分行)

====================

or Transfer the payment BY westunion:

http://www.westernunion.com)汇款(NEW!最新开通!) (1)、请先点击这里查看西联各国代理网点地址(西联在世界各国大多城市都有业务点) (2)、去西联在各国的代理网点办理汇款业务,告诉对方我们的国家(中华人民共和国P.R.C.)、姓名(李荣德LI RONGDE)、电话(0511-85963006) (3)、发送在线订单(在备注栏里)或者EMAIL或用电话告诉我们您的姓名、国家、取款编号(此项请不要告诉他人,严格保密)。 我们将在2个工作日内给您发货。

点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.91.102.71
scw

发贴心情

Can I pay it in HK?

if i pay it...what thing will i get....

and what information i need to give to u...

thx~

点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.250.12.133
musswit

发贴心情

YES YOU CAN, 380 HK YUAN

NAME, ADDRESS, TEL NUMBER , PAYMENT IS NECESARRY

点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.91.94.228
scw

发贴心情

i want to take it by myself in post office... can i do that?

and how many days i need to wait for it...

thx~

musswit

发贴心情
Maybe you can do it if you buy EMS transportation. You need to check it at your local post office. It takes around 5 days if you buy EMS.
点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.91.103.206
scw

发贴心情

ok....

how much i need to pay if i use EMS transportation?

musswit

发贴心情

EMS will cost 150 RMB

点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.91.102.18
scw

发贴心情

wow~so expensive....

then...thx for your information...

i will pay it within few weeks...

thx~

musswit

发贴心情
YES, I CALLED THE POST OFFICE AND THEY TOLD ME THIS
点击查看用户来源及管理,发贴IP:218.91.145.104

10   10   1/1页      1    
咨询QQ:点击这里给我发消息